Interieurreiniging

U hoeft natuurlijk niet uw gehele auto door ons te laten poetsen. Soms is alleen het interieur vies. Een goede interieurreiniging is al een behoorlijke klus want het vuil gaat vaak tussen alle naden en kieren zitten. Auto Totaal Verzorging gebruikt speciale luchtgereedschappen om het vuil uit alle kieren te halen en op te zuigen. Alle panelen en onderdelen worden bij een interieurreiniging grondig gereinigd, bijna elk korreltje zand wordt verwijderd. Van kofferbak tot onder het dashboard, alles wordt aangepakt.

Na een complete behandeling glimt het interieur weer als nieuw zonder dat dit vet aanvoelt. Want wij werken siliconenvrij. Natuurlijk wordt ook de bekleding inclusief vloermatten goed gestofzuigd, we doen dit zeer grondig en onder hoge druk zodat er geen oud vuil diep weg blijft hangen.
Voor een sterke vervuiling is het soms noodzakelijk om met een sproei- extractie machine (waterstofzuiger) of een Stoomreiniger de bekleding nat en diep te reinigen. Dit is bijvoorbeeld nodig bij (vet)vlekken of een vervuiling door overgeven of gemorst drinken.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op »