EXCLUSIVE CAR TREATMENT

Kiest u voor een Exclusieve Car Treatment bij Autototaalverzorging, dan weet u zeker dat uw exclusieve auto mooi blijft. Alleen het beste is goed genoeg. Wij wassen, poetsen en polijsten het exterieur en verzegelen de lak tot in het kleinste detail. Ook het interieur maken wij weer als nieuw. Na deze exclusieve behandeling is het alsof u de showroom uitrijdt met een nieuwe auto. Exclusive Car Treatment wordt uitsluitend uitgevoerd door een selecte groep autopoetsbedrijven.

Exterieur
In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er weer voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling d.m.v. claying. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes en hologrammen in de lak verdwijnen.

Lakverzegeling
Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons 'verzegeld' worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak. Glans en bescherming gegarandeerd. Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dát op, dan blijft de beschermlaag -ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen. Glans en bescherming gegarandeerd. De laatste jaren wordt ook veelvuldig gekozen voor Glass of een Ceramische Coating. Met beide Coatings hebben wij ondertussen ruime ervaring en gebruiken wij producten uit de top van de markt, soms wel met een lifetime garantie! 

Interieur
Ook het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren..., wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

Bekleding
De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel-, stoom- of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel. Eventueel afgewerkt met een vuilafstotende beschermlaag. Heeft het leer slijtageplekken, krassen of een klein gaatje? geen probleem. Wij kunnen het leer deels of in het geheel weer opnieuw herstellen en spuiten. 

Overige delen
Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Motorcompartiment
Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motor- compartiment. De Auto Reconditionerings-Specialist reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Geurbehandeling
Sommige onaangename luchtjes (huisdieren, rook e.d.) kunnen hardnekkig zijn. Onze specialisten gaan ze te lijf met ionisatie apparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.

Foto's Exclusive Car Treatment >>

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op >>